maanantai 8. elokuuta 2011

punaisin maustein


Vierailimme viikonloppuna kodissa, jossa tuntuu aika pysähtyvän. Ihanan rauhaisaa ja kaunista katsella, silmät kiertää mitä uusia löytöjä on sitten viime näkemästä tehty naapuritalon kellarikirppikseltä. Tässä kauniissa kodissa valo heijastelee valkoisesta sisustuksesta nostaen herkulliset, punaiset ykstityiskohdat pirteästi esiin... Tämän kodin hengettärille halusinkin viedä jotain itse tehtyä, valinta oli helppo: jotain valkoista tai jotain punaista, pitsiä tai "kristallia".

Viemisiksi valmistui tyyny. Tämän suloisen maatuskakankaan tilasin Pikku Iidan Puodista. Siihen yhdistin kierrätyskankaita kaapeistani, hieman valkoista pitsiä, pilkkunauhaa ja punaiset napit. 

Nämä maatuskat muuttivat uuteen kotiin, 
mutta vielä löytyy samaista kangasta turkoosilla pohjalla 
- sopisiko ne kenties omalle sohvalle?


Nappeja tyynyyn ommellessani esikoisemme kiinnostui moisesta puuhasta.  Mikäs siinä, eikun vaan tervetuloa tutustumaan neulan ja langan kiehtovaan maailmaan... Pistojen tekeminen onnistui niin mukavasti, että se kannusti siirtymään isompaan työhön. Veroviraston tervehdys saapui kuoressa mihin oli nyt mitä mainioin pistellä uusi kuva, suu ammollaan uikenteleva haikala...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti