lauantai 4. kesäkuuta 2011

Toivon päivänä

meillä otettiin rauhallisesti. Aamu alkoi kuumemittarin etsimisellä ja se piippasikin esikoisen kainalossa todistaen lukeman kivunneen kuumeen puolelle. Stereoista kuului päivän mittaan useita muumisatuja, kolmea pientä porsasta, prinsessa ruususta... sekä vino pino kirjoja luettiin paranemisen nopeutumiseksi sekä olon helpottumiseksi. Ruokakauppareissullani poikkesin kirpputorille ja löysin sieltä ihania, vanhoja 60-70 lukujen lastenkirjoja pienen potilaan ilahduttamiseksi (Ruma ankanpoikanen, Peukaloliisa, Liisa Ihmemaassa, Sami Siili..). Löytyi sieltä myös somat, puiset aakkoset (50senttiä?!). Eestin kielellä. Lisäksi pari saksan kielistä lasten kirjaa joista askartelimme yhdessä potilaan kanssa kortteja. Kuvat niin vallan viehättäviä!


Innostuin myös ilahduttamaan koko perhettä uudella reseptillä (toivon mukaan se oli ilahduttamista..). Olin repäissyt ohjeen ohimennen jostain lehdestä, kaikki reseptit joissa on vuohenjuustoa on mielestäni kokeilemisen arvoisia. Lauantaipäivällisellä tänään, Vuohenjuusto-basilikapasta.
...ja lisäksi pienelle potilaalle naama, lintusarjaa osa 2.

 
Piha on nyt kauneimmillaan. Ihastelimme sitä tänään yhdessä. Sen vihreyttä ja vehreyttä! Kukkiva omenapuu ja syreeni ovat niin kauniita... Sekä lukuisat perennat joiden lajientunnistus selvitystyö on ihan retuperällä.

 
Toivon, 
että aamulla pieni mies olisi jälleen kunnossa ja  kuumetta ei enää olisi. 
Siten suuunnittelemamme lähtö mummolaan huomen illalla onnistuisi
kun pieni ihminen eri toten on sitä niin odottanut...

1 kommentti:

  1. Ihanalta näytti ja kuulosti tuo vuohenjuustopasta, saiskos siitä resepitin tänne etu-niiralaan?

    t. kuvista ja tunnelmasta nauttiva

    VastaaPoista