lauantai 28. toukokuuta 2011

pieneen pussukkaan

 
Tänään sujahti pieneen pusukkaan kesäistä kuosia ja itse askarreltu kortti, somisteena virkattu kukkanen. Jonka voi kiinnittää vaikka kesäkassiin...
Kukka on virkattu hyväksi havaitulla ohjeella, joka löytyy kirjasta Myhrer & Brandal: Virkkaus - vanha konsti, uudet mallit. Kirja on "matkamuisto" parin vuoden takaiselta viikonloppureissulta. Siitä löytyy selkeitä ja helppoja virkkausohjeita erilaisiin lappuihin, kukkiin, sisustusjuttuihin, asusteisiin... 
Pidän kovasti myös korttien askartelusta, eniten siinäkin kierrätysmateriaalista löytyneistä ajatuksista. Kirppiksillä kierrellessä katselen vanhoja, kuluneita, risaisia lastenkirjoja, josko niissä olisi kauniita kuvia joita voisi laittaa kiertoon onnittelukortteihin. Usein käy myös niin, että löytäessäni sen risaisen kirjan kauniine kuvineen en hennokaan leikellä kirjaa vaan sujautan sen lasten kirjahyllyyn. Tämän repaleisen kirjasen lähes kaikki kuvat ovat jo maailmalla. Onneksi löysin vielä yhden kauniin keltamekkoisen tyttösen kuvan, joka sopii erinomaisesti toukokuun lopun aurinkoiselle päivänsankarille. 

...ja pussukallinen onnen toivotuksia lähtee näin matkaan...

 

2 kommenttia:

  1. Kaunis :) Porvoossa on ihasteltu tänään uutta hempeää heppakaveria (ja myös "vihasteltu" että ärsyttävää kun toiset osaa tehdä noin kivoja juttuja ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, jos pieni neiti tykkää heposesta joka ei sais muotovalion papereita (jaetaanko sellaisia hevosille?!)! Minä en osaa tehdä brita-kakkua enkä sacher-kakkua enkä... ;)

    VastaaPoista