tiistai 3. toukokuuta 2011

edes muutama silmukka

Tavoittelen usein sitä tunnetta, että saa jotain valmiiksi. Olen ratkaissut asian siten, että teen muiden käsitöiden (täytyyhän niitä olla aina useampi vireillä, koska ei voi tietää onko tänään mekon neulomispäivä, uuden eläinystävän virkkauspäivä, kierrätystuotteiden ompelupäivä, tuunauspäivä, kurkkupurkkipäivä vai kenties vain arkesta selviytymispäivä) ohella jonkun pienen käsityön. Eilen löysin muutaman vanhan naulakon kätköistämme. Naulakon väri ei mielestäni ollut sopiva joten annoin sille uuden värin päällystämällä sen virkaten. Esikoinen sai repulleen oivan pitimen lasten huoneeseen ja äidin päivittäinen virkkausannos oli saatu täytettyä.
Tänään näin mainoksen parista ennen näkemättömästä kirjasta jotka alkoi kiinnostaa, Olipa kerran housunpuntti -vanhojen vaatteiden uusi elämä ja Unileluja, pehmoeläimiä & nukkeja - 60 virkkaus- ja neulemallia. Voisin hankkia kaikki maailman käsityökirjat ja liittyä kaikkiin kirjakerhoihin... edes selatakseni kauniita kuvia ja hauskoja malleja. Läkähtyäkseni sitten niihin ideoihin joita en ehdi toteuttaa. Malttamaton.


Toisaalta, kaikkea ei tarvitse omistaa. Meillähän on loistavia kirjastoja.

2 kommenttia:

  1. Kiva virkattu nupinpäällys! Monet ajatuksistasi ovat niin tosi tuttuja... Monta juttua pitää olla kesken (ja ajatuksissa vielä enemmän suunnitelmia), ja niin paljon ihania kirjoja tulee koko ajan jotka haluaisi omaan hyllyyn. Toki on kirjastot, mutta mua ahdistaa se eräpäivä - inspiraatio voi iskeä juuri silloin ja sitten pitääkin jo kirja paluttaa. Omat kirjat on aina turvana:) Itse lainasin tuon "housunpuntti -kirjan" juuri ja tykkäsin kovasti. Samoin mietin tuota neulelelukirjaa, kiinnostaisi kyllä... Mutta, rahatilanne on vähän kehnonlainen tällä hetkellä ja onhan noita kiroja jo kertynytkin hyllyyn:)

    VastaaPoista
  2. Ai "housunpuntti"- kirja on kiva?!! Täytyy hakea se käsiin jostain...
    Se on ihan totta, et inspiraatio ei kysele eräpäiviä :)

    VastaaPoista